Ցուցահանդեսին մասնակցել են 26 ընկերություններ՝ կաթնամթերքի և հացաբուլկեղենի, թեյի և սուրճի, գարեջրի և չիպսերի, սնկերի և պաղպաղակի մատակարարներ, ռեստորանային սարքավորումների և IT-ապահովման, կահույքի, սպասքի և տեքստիլի արտադրողներ, ինչպես նաև ռեստորանային ոլորտի ռիելթորներ և հավաքագրողներ
Ֆորում
Gastro Business Expo&Forum բիզնես ծրագրում հանդես են եկել Հայաստանի և Ռուսաստանի ռեստորանային ոլորտի 21 առաջատար ակտորներ՝ խոշորագույն ցանցերի և հաստատությունների սեփականատերեր և հիմնադիրներ, պրոֆիլային մեդիա, մարքեթինգի և HR մասնագետներ, պետության ներկայացուցիչներ: Խոսնակների ելույթները տևել են 6 ժամ, ելույթներին ներկա էին 120 հյուրեր
Ֆորում
Gastro Business Expo&Forum բիզնես ծրագրում հանդես են եկել Հայաստանի և Ռուսաստանի ռեստորանային ոլորտի 21 առաջատար ակտորներ՝ խոշորագույն ցանցերի և հաստատությունների սեփականատերեր և հիմնադիրներ, պրոֆիլային մեդիա, մարքեթինգի և HR մասնագետներ, պետության ներկայացուցիչներ: Խոսնակների ելույթները տևել են 6 ժամ, ելույթներին ներկա էին 120 հյուրեր
Ակտիվություններ
Ֆուրշետ, հարցազրույցի գոտի, խաղարկություններ, ուղիղ եթերներ
Ակտիվություններ
Ֆուրշետ, հարցազրույցի գոտի, խաղարկություններ, ուղիղ եթերներ
ԱՅՑԵԼՈՒՆԵՐ
Ռեստորանների և սրճարանների սեփականատերեր
Հաստատությունների տնօրեններ և կառավարիչներ
Ինվեստորներ գաստրոնոմիական բիզնեսում
Նրանք, ովքեր ցանկանում են բիզնես բացել Հայաստանում
Միջոցառման հովանավոր, գլախավոր տնօրեն և Yeremyan Projects տնօրենների խորհրդի նախագահ
Կարեն Մարգարյան
Margaryan Business Group-ի գլխավոր տնօրենն ու հիմնադիրը, որի մեջ մտնում են Garden cafe-bakery, Vostan, Chinar, Alaska-ն, ինչպես նաև քեյթրինգի համակարգը:
20+ տարի արտադրության մեջ 10+ տարի ռեստորանային ոլորտում
Արսեն Բակլաչյան
Baklachoff Collection ռեստորանների ցանցի համասեփականատեր և հիմնադիր՝ "Կովկասի գերուհի", Chaihona, Patrick ' s Pastry, Mozzarella
Collective երևանյան հաստատությունների հիմնադիր՝ Afolabi, Minas, Galia, Black Angus, Limon, Fresh House
Ստյոպա Ծառուկյան
Yasaman (Tsaghkadzor, Yerevan, Sevan), Ginetun, Hamov Tnak և Syrovarnya Yerevan (Novikov Group), Yeranee Products հայկական հաստատությունների, ինչպես նաև Մոսկվայի Mouflon ռեստորանի տնօրեն և հիմնադիր
Նիկիտա Պոդերյագին
Kuwa Izakaya-ի (Երևան) համահիմնադիր և շեֆ-խոհարար, մոսկովյան Björn ռեստորանի նախկին շեֆ, Michelin Moscow 2022-ի "Michelin Young Chef Award"-ի հաղթող
Պավել Պոլյակով
CEO Lucky Group, շուտով նոր հաստատություն կբացի Երևանում։ Ոլորտում 10+ տարիների ընթացքում բացել է 15+ ռեստորաններ և հասցրել աշխատել Մոսկվայի առաջատար ռեստորանային խմբերի հետ՝ Ginza, Novikov, Vasilchucki
Իվան Բուբնով-Պետրոսյան
Esthetic Joys Embassy-ի, Երևանի «Дружба», «Гадюка» բարերի և մոսկովյան Pho Fighters խորտկարանի համահիմնադիր
Վյաչեսլավ Լանկին
Լեգենդար բարթենդեր, Odd Fashioned (Երևան) բարի և մոսկովյան Delicatessen հաստատությունների համահիմնադիր (Michelin Guide Moscow Bib Gourmand 2022; The World's 50 Best Bars), Old Drunken Dudes, Supernova, the Real McCoy, Tapa de Comida, Юность; Bartender Brothers-ի անդամ, Barproof մրցանակի կազմակերպիչ
Իլյա Դևեջիան
Երևանի վեգանական միկրո-սրճարանի և 2022 bak պիցցերիայի, Թբիլիսիի "MOSS"-ի, ինչպես նաև մոսկովյան «МОХ», «КОМ» և "Սնկաշատ տեղ" հաստատությունների համահիմնադիր։ Ռուսական առաջին "Կարիբու-կոմբուչա" կոմբուչայի արտադրության համահիմնադիր
Ռաֆաել Կազումյան
Extra Virgin, Hayrik, Stage by Dvin, The Pool ռեստորանների Executive Chef: Երևանի Collective, Tsaghkunq, Los Poeblos Las Culturas, Rulet, Pier28, J Cook ռեստորանների մենյուների հեղինակ: Մոսկովյան Pipe և Rezolute ռեստորանների, ինչպես նաև Չերնոգորիայի La Perla-ի, Gallardo-ի, Adriatica-ի, Sunny Beach-ի, Ukemochi-ի, Niran-ի նախկին խոհարար: "Ձուկ: Միս: Երկու դանակ" ստարտափի համահիմնադիր, Le Cordon Bleu Paris-ի շրջանավարտ, Կոպենհագենում Noma-ի և Տոկիոյի l'Efferverscence-ի ստաժոր, MasterChef շոուի հաղթող և tejz Khohanotz շոուի ժյուրիի անդամ
TRŮ TRŮ Cafe-ի բրենդ մենեջեր, Synergy International Systems (B2G) զարգացման գործադիր մենեջեր, ԵՊՀ-ում Innovation Management ուղղության դասախոս, Digital Factory և MPT Agency գործակալությունների նախկին մենեջեր
Տատյանա Սիմոնովա
Novikov School Սերվիսի և HR-պրակտիկաների դպրոցի կուրատոր
Ռեստորանային ընկերությունների թոփ մենեջերների սպասարկման և ռազմավարական զարգացման փորձագետ: "Սերվիսի Ակադեմիա" սերվիսի խորհրդատվական ստուդիայի և բիզնես խաղեր մշակող "Trainingcafe" ընկերության, ինչպես նաև "Reunion" բիզնես հոգեբանության կենտրոնի հիմնադիր: "Կառավարման հոգեբանություն և կազմակերպչական հոգեբանություն" շարքի և թոփ մենեջերների համար "Խաղացող մարզիչ" դասընթացի հեղինակ և առաջատար փորձագետ
Աիդա Տիգրանյան
Երեմյան Ակադեմիայի տնօրեն
Yeremyan Academy հիմնադրվել է 2019 թվականին՝ տեղական և միջազգային շուկայի համար բարձրորակ կադրեր պատրաստելու, ինչպես նաև տաղանդներ հայտնաբերելու և զարգացնելու նպատակով: Ակադեմիայում դասավանդում են ռեստորանային ոլորտի փորձառու մասնագետներ, ովքեր պատրաստ են փոխանցել ժամանակակից շուկայի պահանջներին համապատասխան գործնական գիտելիքներ և անհրաժեշտ հմտություններ: Ակադեմիայի ուսումնական ծրագրերը հաստատված են City of Oxford-ի Activate Learning Group քոլեջի կողմից:
Աղջիկ՝ թրեվլ-բլոգեր, ով սիրում է Հայաստանը և այն ցույց է տալիս ուրիշներին: Գտնում և նկարահանում է երկրի ամենագեղեցիկ վայրերը, ինչպես նաև տեղեր, որտեղ կարելի է համեղ ուտել: Դուք երևի տեսել եք նրա հոլովակները, որոնք սկսվում են "Իսկ դու գիտեիր, որ Հայաստանում..." արտահայտությամբ կամ լսել "Լոկացիան Telegram-ում": Բաժանորդների ընդհանուր քանակը՝ մոտ 1,000,000
Մեդիա քաղաքի մասին՝ Երևանում և Մոսկվայում խմբագրություններով. տարբեր վայրերի ցուցադրում, ճարտարապետական շրջայցերի անցկացում և քաղաքացիների հետ հարցազրույցների կազմակերպում: Իսկ Uptown-ը նաև հավելված է, որի օգնությամբ կարելի է գտնել հրաշալի հաստատություններ՝ ցանկացած պահանջի համապատասխան
ՊԱՇՏՈՆԱԿԱՆ ՀՈՎԱՆԱՎՈՐ
Yeremyan Products
Yeremyan Products-ը կաթնամթերք արտադրող է՝ սեփական ֆերմայով, որտեղ կիրառվում են նորարարական տեխնոլոգիաներ: "Սերմից սեղան" բիզնես մոդելը թույլ է տալիս վերահսկել սննդամթերքի արտադրության ողջ գործընթացը՝ երաշխավորելով բնական, բարձրորակ կաթնամթերքի ստացումը: Արտադրանքի մաքրությունն ու անվտանգությունն ապահովելու համար "Երեմյան Փրոդաքթս" ընկերությունն առաջնորդվում է այնպիսի առանցքային արժեքներով, ինչպիսիք են հոգատարությունն ու պատասխանատվությունը: Միացե՛ք մեզ մեր առաքելության մեջ՝ կառուցելու ավելի առողջ և անվտանգ ապագա մեր սպառողների համար: «Կաթը սեր է», և մենք ուրախ ենք այն կիսել ձեզ հետ:
Պանելային քննարկում IV «Հայաստանի հաջողակ և կայացած ռեստորատորները»
Ստյոպա Ծառուկյան՝ Patriarch Group of Companies
Արսեն Բակլաչյան՝ Baklachoff Collection (Partick's Pastry, Chaihona, «Кавказская пленница», Mozzarella)
Կարեն Մարգարյան՝ Margaryan Business Group (Louis Charden cafe-bakery, Vostan, Chinar, Alaska)
Արտակ Հարությունյան՝ Collective group (AfroLab, Minas, Galia, Black Angus, Limone)
17:00–18:00
17:00–18:00
Պանելային քննարկում V «Հայաստանի պետությունը և ռեստորանային ոլորտը»
Սուրեն Գրիգորյան՝ Երևանի փոխքաղաքապետ
Գտնվելու վայրը
Holiday Inn
Հասցե՝ Ամիրյանի փող., տ.2, Holiday Inn հյուրանոցի 2-րդ հարկ
Ամսաթիվ՝ հուլիսի 23
Ժամ՝ 12:00–20:00
ԲԱՑԵԼ ՔԱՐՏԵԶԸ
ԿԱԶՄԱԿԵՐՊԻՉՆԵՐ
Բացահայտում ենք Հայաստանը կյանքի, աշխատանքի և բիզնեսի համար։ Զարգացնում ենք ռելոկանտների և հայրենադարձների համայնքները՝ Հայաստանում օգտակար միջոցառումների և ծառայությունների միջոցով:
Օգնել ենք մեկնարկել 100-ից ավելի բիզնես Հայաստանում։ Լուծում ենք իրավաբանական և հաշվապահական հարցեր, օգնում ենք պետությունից արտոնություններ ստանալ, կազմակերպում ենք գործարարների հանդիպումներ:
Թողեք Էքսպոյին մասնակցելու հայտը
Պատմեք Ձեր կազմակերպության մասին, և մենք կկապվենք Ձեզ հետ և մանրամասն կներկայացնենք պայմանները